NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU: Pronađite svoj DATUM ROĐENJA i saznajte KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU: Pronađite svoj DATUM ROĐENJA i saznajte KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

JAVOR: 11.-20. april i 14.-23. oktobar

Javor je drvo inteligencije. Za osobe koje su rođene pod zaštitom ovog drveta karakteristična je stalna potreba za novim stvarima i novim događajima. Oduševljeno se bacate u nova istraživanja. Novi pokreti i novi pravci uvek imaju u vama odanom simpatizera. Širokih ste vidika i stalno u potrazi za novim idejama. Neki od vaših mnogobrojnih planova se ipak, nikada ne ostvare. Jednostavno, nije nemoguće da vam se ideje ponekad ne poklope sa vremenom u kojem živite. Često idete ispred vremena i ljudima je obično teško da vas prate, da vas u potpunosti razumeju i prihvate.

 

Ponekad ste previše stidljivi, ali istovremeno i skloni kontradiktornom ponašanju. To potiče od vaše unutrašnje stalne borbe. Vaš mozak stalno radi i smišlja. Tako vam se može desiti da najiskrenje mislite o jednoj stvari sve najbolje… a da onda postanete njen ogorčeni protivnik, ne prestajući i dalje da se preispitavate. Boreći se protiv sopostvene stidljivosti u stanju ste da učinite neuobičajene i gotovo apsurdne situacije. Gotovo neprimetno u stanju ste da čoveka navedete da vam otkrije sve tajne, ali umete i da ih dobro čuvate.

 

Neki od vas su skloni laskanju i vrlo sujetni. Uživate u popularnosti i ne smeta vam da ljudi pričaju o vama. Svejedno vam je i ako se nalazite u sred skandala.Volite ljude i vrlo ste tolerantni. Zbog toga imate mnogo prijatelja, mada ih često menjate. Umete da procenite kada i kako treba reagovati i kod suprotnog pola neverovatno lako postižete uspeh.

 

 

 

ORAH: 21.-30. april i 24.-31. oktobar

Orah je drvo ćudljivosti. Osobe koje su rođene pod zaštitom ovog drveta su često vrlo stidljive i nesigurne. Emotivni ste i nežni i potrebno vam je mnogo vremena da se zaista opustite u nečijem društvu. Imate blistavu, praktičnu inteligenciju, dobar ste saradnik i možete biti odličan organizator. U poslovnoj sferi ste najvišezainteresovani za materijalne vrednosti. Umete praktično da osmislite i realizujete svaki posao i da iz njega, bez mnogo buke, tiho i nenametljivo, izvučete maksimum.

 

Spremni ste mnogo da uložite da ostvarite svoje želje. Vrlo ste snažni i izdržljivi. Vašim saradnicima ponekad možete izgledati preterano spori, ali vaša istrajnost je ogromna i vi na kraju uvek ostvarite svoj cilj. Volite životna zadovoljstva i za većinu vaših aktivnosti imate motiv upravo u tome da sebi obezbedite materijalnu sigurnost. Kada je ostvarite, rado se prepuštate uživanju. Vi ste osoba koja ume sebi da ugodi, ali tek kada sve pospremite što ste naumili. Nedovršeni poslovi i nerešene situacije remete vaš mir i spokoj. U odnosima sa dugima ste kulturni i uzdržani, i ne volite previše da se prilagođavate drugima. Vi odlučno istrajavate u svojim stavovima, toliko da je to i u stihovima opevano: „tvrd je orah, biljka čudnovata“.

 

Radije ćete ostati usamljeni nego što biste pristali na kompromis.Ponekad ste skloni čak i kontradiktornim promenama raspoloženja. Čas ste zle volje da biste trenutak kasnije bili sasvim prijateljski raspoloženi. Osim toga, umete da budete previše ljubomorni i posesivni.

 

 

TOPOLA: 1. – 14. maj, 5. – 13. avgust, 1. – 8. novembar, 4. – 8. februar

Često se za vas kaže da ste pesimista. Ipak, vi smatrate da samo realno sagledavate situaciju. Gotovo uvekočekujete najgore i zbog toga uspevate da spremno reagujete na svaku situaciju. Detaljni ste i savesni i spremni i na neočekivane nezgode. Sva ova briga i savesnost imaju jedan motiv – vi najviše od svega cenite svoju slobodu. Sasvim ste svesni da tek kada sve besprekorno obavljate, imate mogućnost da budete uvek ispred svih. Vama je za ostvarenje vaše slobode potrebna mirna savest, a to je moguće samo ako sve svoje poslove i odnose održavate jasnim i čistim.

 

Imate izvanrednu inteligenciju koja, kako vi starite postaje sve oštrija. Imate istančane reflekse za sve što vas snađe i umete odlično da procenite situaciju. Tako da nije slučajno da baš vi ostvarujete odlične koristi za sebe pre nego što se ostali uopšte snađu.Iako se ne može reći da ste za nešto posebno talentovani, ova osobina vas uvek dovodi u najviše vrhove. Vi ste stalno okruženi uspešnim i moćnim ljudima. Ponekad ste skloni da negujete prijateljstva koja vam donose materijalnu korist. Veoma cenite životna zadovoljstva i spremni ste da mnogo učinite samo da biste ih se domogli. Ponekad čak smatrate da cilj opravdava sredstvo, a ni cilj, ni sredstvo da se dođe do njega, ne moraju uvek biti baš najispravniji. To vas navodi na ponašanje koje nije sasvim ispravno.U ljubavnom životu ste posesivni i konzervativni.

 

Ipak, obično imate srećan brak i veliku porodicu. Umete da cenite osnovne životne vrednosti i trudite se da ih poštujete. Skladna porodica je samo jedna od tih najvažnijih stvari kojima nesebično poklanjate svoju ljubav i pažnju. U krugu svoje porodice vi dozvoljavate sebi da se opustite i da napravite predah između dva uspeha. Imate mnogo prijatelja mada ste skloni da ih birate prema njihovom položaju u društvu i spremnosti da vam pomognu u ostvarivanju ambicija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7