Horoskop otkriva: Sta znaci kad on NECE da POZOVE!

Horoskop otkriva: Sta znaci kad on NECE da POZOVE!

17. kolovoza 2017. 0 By Admin

Svaka žena je bar jednom doživela da posle savršenog sastanka, sedi ko na iglama čekajući da joj se muškarac javi. Ali telefon ćuti. Zvezde tvrde da razlog tome mogu biti karakteristike njegovog horoskopskog znaka.

 

Ovan

Budite sigurni u jedno – ako vas Ovan nije nazvao to nije zbog toga što je izgubio broj, ili je zaboravio da ga upiše, već isključivo zato što je pronašao nekog ko mu je zanimljiviji. Jednostavno mu se ne sviđate toliko.

 

 

Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni, pa vas verovatno neće previše zavlačiti. Zato ćete već tokom prvog sastanka možete uočiti da li je ozbiljno zagrejan za vas, ili je sa vama jer trenutno nema bolje prilike na vidiku. Ako je Ovan je zainteresovan za vas, nazvaće vas. Ako ne iste večeri, onda najranije ujutro. Ako se do tada ne javi, ne očekujte njegov poziv – neće ga biti.

 

Bik

Ako je tražio vaš broj, Bik želi da vas nazove, ali je previše spor i lenj da bi to učinio. Čekaće da prođu tri dana, onda će čekati još neki dan da ne ispadne previše napadan. Kada posle par nedelja ili mesec dana, napokon skupi hrabrost da vas pozove, vi ćete ga i zaboraviti.

 

 

Čak i kada je totalno odlepio za nekim, Biku je veoma teško da napravi prvi korak, tako da ako mislite da je zainteresovan, preuzmite inicijativu i javite mu se prvi. Samo pazite da ne budete previše napadni jer ga možete uplašiti i naterati u beg.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6