DNEVNI HOROSKOP za 21. avgust: Devicu očekuju velike stvari, Škorpija sklona raspravama, a OVAJ znak mora otvoriti srce jer mu stiže prava ljubav..

DNEVNI HOROSKOP za 21. avgust: Devicu očekuju velike stvari, Škorpija sklona raspravama, a OVAJ znak mora otvoriti srce jer mu stiže prava ljubav..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Dobar dan i lepu sedmicu vam želimo.
Vraćamo se radnim obavezama, nadamo se da ste se dobro odmorili i malo osvežili tokom vikenda, a sada sve iz početka, krećemo sa ponedeljkom koga će da obeleže trigon Sunca i Urana kao i totalno pomračenje Sunca (mlad Mesec u Lavu). A štato znači za nas?

 

Ovo prvo može da nas iznenadi u pozitivnom smislu, tačnije da nas natera da sami sebe iznenadimo. Da pokrenemo nešto novo, da neke stvari iz prošlosti (retrogradni Uran) ispravimo, završimo, da budemo slobodni, originalni, i maštoviti. Ovaj aspekt će vam pomoći da budete sve, samo ne dosadni.
A mlad Mesec je tu da uz pomoć Lava pokrene gomilu emocija, kreativnosti, zabave. Naravno, mlad Mesec donosi neke početke, pa razmislite šta je to sa čim bi danas valjalo da krenete što se posla tiče.

 

Opet da se vratimo na ljubav – idealan dan za emocije (a svaki bi trebalo da bude takav), pa znate šta vam je raditi.
Iako je ponedeljak, prognoziramo da će biti uspešan i držimo fige da prognozu svima pogodimo!
Serćno.

 

ovan

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.

 

LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

 

ZDRAVLJE
Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

 

 

bik
POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.

 

LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba.

 

ZDRAVLJE
Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6