HOROSKOP: Pomračenje Sunca i mlad Mesec 21. avgusta okrenuće novu stranicu u vašim životima, a to naročito važi za Lavove i Vodolije

HOROSKOP: Pomračenje Sunca i mlad Mesec 21. avgusta okrenuće novu stranicu u vašim životima, a to naročito važi za Lavove i Vodolije

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Jedan interesantni dan pun astroloških zbivanja očekuje nas u ponedeljak, 21. augusta, u 18.25 sati. Na 28. stepenu Lava odigrava se pomračenje Sunca, a ujedno je na snazi i mlad Mesec. Ovo potpuno pomračenje Sunca biće vidljivo stanovnicima Amerike, dok je kod nas ono samo delmično, pa je golim okom verovatno nećemo ni primetiti, no energetski svakako hoćemo.

 

Često nam mlad Mesec donosi nove prilike, situacije i mogućnosti, te uvodi neke nove ljude u naš život. Ali, kako se sada ujedno odigrava i pomračenje Sunca, ovo sve može ponekad biti malo zamagljeno, odnosno sve te nove stvari odmah ne uočavamo. Nalik je to situaciji kada zatvorimo jedna vrata i ne vidimo odmah da je otvoreni neki drugi prolaz, pa mislimo da tapkamo u mraku, piše Astro Portal.

 

Tim više što je jako puno planeta krenulo retrogradno, pa nam sve te nove mogućnosti neće odmah biti jasne i većina će se odigravati “iza kulisa”. Ali, one su sada svakako tu i vrlo su značajne, a njihove prve manifestacije možete očekivati vrlo skoro, kada Saturn krene napred od 28. augusta.

 

Sunce i Mesec ovog puta prave egzaktan trigon sa Uranom iz Ovna, koji je poslednji put retrogradan u znaku Ovna. To je zaista dašak novog vetra ili povratak starog, koji vas je pogodio kada se Uran kretao direktno. Moguće je da vam se u život vrati osoba s kojom ste imali kratku, ali verujem burnu aferu, te bude odlučna za nešto puno ozbiljnije, jer je na snazi trigon sa Saturnom i Lilithom iz Strelca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3