HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica gde se pojavi prestaju postojati druge žene, Vaga “krhki anđeo”, a  DAMA u ovom znaku je žena vamp, zbog nje muškarci gube glavu

HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica gde se pojavi prestaju postojati druge žene, Vaga “krhki anđeo”, a DAMA u ovom znaku je žena vamp, zbog nje muškarci gube glavu

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

Ženstvenost je osetljiva karakteristika ponašanja, izgleda i prirode žene. Svi kažu „Žena treba da bude ženstvena“. A kakve su te – ženstvene žene? Apsolutno različite, odgovaramo mi.

 

Zato što je i ženstvenost  – veoma različita. Kod svakog znaka zodijaka – svoja, veoma posebna.

Rođenje, u određenom mesecu, može dosta ispričati o ženi.

 

Dakle,

Šta govori o ženi horoskopski znak u kojem je rođena:

 

Ovan

Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. Po pravilu, one deluju po shemi: „U muškarca možeš da se pouzdaš, ali bolje da uzdaš u samu sebe“. One vole da igraju na sigurno, jasno informišući partnera o svojim namerama. To nije samo predodređeni lovac i ratnica, već i veoma impulsivna ratnica. Tako da, ispočetka, umeju priterati uza zid, a posle će razmatrati ko joj se, konkretno, našao na tapetu.

 

Bik

Ove žene su prave boginje. Pre svega su dame koje,  na neki misteriozan način, uspevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve. Ona može bilo kome lako napraviti lični  raj, ali i pakao. Ali, budite sigurni, da je onaj, koga  dama-Bik pošalje u pakao, zaista to i zaslužio.

 

Blizanci

Žena rođena u ovom znaku – večiti je tinejdžer, koji izgleda nikad neće odrasti. Da, ona može imati puno dece, muža, ozbiljan posao, obaveze. Ali pri tome, žene Blizanci su, u duši, uvek buntovnici koji ne mogu sedeti na jednom mestu. Igra je, za ove žene, naročito u mladosti – smisao života. Uprkos oštrom umu, nju možemo nazvati romantičnom, i čak, sentimentalnom osobom.

 

Rak

Žena – majka. Ona okružuje istinskom brigom sve koje smatra bliskima, ali oni, koje tako ne prihvata, takođe mogu računati na njenu brižnost. Ali, samo onda kada je to potrebno. Preduslovi za njenu brižnost ne postoji: žena-Rak će uvek biti zaštitnica. Oni, koje ta žena zavoli – retki su srećnici.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3