HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica gde se pojavi prestaju postojati druge žene, Vaga “krhki anđeo”, a  DAMA u ovom znaku je žena vamp, zbog nje muškarci gube glavu

HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica gde se pojavi prestaju postojati druge žene, Vaga “krhki anđeo”, a DAMA u ovom znaku je žena vamp, zbog nje muškarci gube glavu

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

 

Strelac

Žena Strelac ume da bude ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je sam etalon ženstvenosti. Žene ribe, lavice i rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim „umiljate fine devojcice“: svi oko nje padaju na to. Zapravo, žene strelci ne koriste baš često ovu naviku. One imaju dovoljno i drugih talenata. Za sve životne slučajeve.

 

Jarac

Ovo je prava muza. O takvim su sanjali slikari, o njima su pevali pesnici. Pored ovakve žene muškarci zaboravljaju na sve, i počinju da stvaraju. Dama-jarac samo svojom pojavom može učiniti da muškarci počinju ispunjavati sve njene želje. Ona može preuzeti na sebe rešavanje finansija. Odličan je menadžer i organizator. Ne dozvoljava sebi da skreće pažnju na nebitne stvari.

 

Vodolija

Pametnica i lepotica. Ali, ženstvenost dame-Vodolije često je promenljiva, u stvari, kao i sve ostale osobine. Ali, jedno ostaje konstantno: ove žene uvek žive život punim plućima i nikad ne sede na mestu. Ovo i privlači muskarce: ona-  kao da je sa njim, a kao i da nije. Uvek je potrebno boriti se za nju.

 

Riba

Glumica. Sada vam se osmehuje, ali nakon nekog vremena, ako uvredite Ribicu, iza jarko crvenih usana ugledaćete niz oštrih zubića. Bolje da joj ne stajete na put, jer dobar odnos sa njom nestaće momentalno, i neće vam se pisati dobro. Štaviše, može vam odgristi prst onda kada uopšte to ne očekujete. Glumica, jednom rečju.

 

 

uspesnazena.com

Stranice: 1 2 3