NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Pomračenje Sunca u polju ljubavi i Venera u kvadratu sa Uranom iz vašeg znaka donose u vašim emotivnim relacijama burna dešavanja. Potrudite se da budete hladne glave i smirujte situaciju sa voljenom osobom, jer su u ovom periodu moguća i pucanja odnosa i razdvajanje, ali samo kod onih Ovnova koji već duže vreme „kubure“ sa partnerom.

 

Mlad Mesec u polju dece, s druge strane – kod onih koji teže smirenju i stabilizaciji, može doneti i pojačanu potrebu za prinovama. Nekome beba, nekome rastanak – vi birajte šta vam je milije! Kod slobodnih, ovo je period koji označava prekretnicu u vašem ljubavnom životu.

 

Moguće je da vam neko padne u zagrljaj „iz vedra neba“, bukvalno. U svakom slučaju, ukoliko se ljubavni „bum“ ne dogodi ove sedmice, onda se spremajte za sledeću…

 

BIK

Venera, vaša vladarka, ove je nedelje u kvadratnom aspektu sa Uranom, a u vašem polju doma se dešava pomračenje Sunca. Iskreno rečeno, ovo vam baš i nisu dani da „dižete dževu“, jer situacije lako mogu eskalirati i nekome od vas dvoje može „puknuti film“.

 

S druge strane, teško je da ćete moći da budete mirni. Jednostavno, neka ponašanja ili postupci partnera vas bodu u mozak, a dosta vam je više da ćutite i da se pravite da se ništa ne dešava. Neki od vas će doduše, lek i smirenje tražiti u tajnoj komunikaciji sa jednom osobom, i to najverovatnije preko društvenih mreža. Ukoliko ste solo, vaša potreba za emocijama i ljubavnim dešavanjima je na vrhuncu.

 

S druge strane – ni traga ni glasa od tog nekog bitnog na duže staze….Dok se ova osoba ne pojavi u vašem životu, prekraćivaćete vreme flertovanjima, pa i po kojom avanturom…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6