ŠKORPIJA – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017. Sredina septembra donosi novu ljubav…

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017. Sredina septembra donosi novu ljubav…

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

skorpija

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera će do 20. septembra prolaziti kroz vaše polje posla i karijere. To će vam doneti više uspeha u poslovima koji su povezani sa lepotom, kao što su modna konfekcija i kozmetika, bez obzira da li se bavite oblastima proizvodnje ili trgovine. Pokazivaćete više osećaja za formu i lepotu. Ako se bavite poslovima dizajna bilo koje vrste, imaćete pojačanu inspiraciju i zanimljive ideje koje će biti zapažene i kojima ćete privući više klijenata. Vaše usluge će biti traženije nego obično.

 

Merkur će 5. septembra krenuti direktno, a Mars će ući u znak Device i u vaše polje saradnika. To će vam omogućiti da se reorganizujete i osmislite novu taktiku u cilju ubrzanja ostvarenja onih ciljeva koje ste sticajem nepovoljnih okolnosti bili primorani da odložite u prethodnom mesecu. Imaćete više motivacije da učestvujete u timskom radu, bez obzira što to obično izbegavate.

 

Uspećete da se istaknete, čak i da budete izabrani za vođu tima, koordinatora zajedničkog posla ili nešto slično. Ostvarićete bolju saradnju sa nižim rukovodiocima.

 

Na finansijskom polju vas očekuje stalan i stabilan priliv novca u prvoj polovini septembra. Važne prihode očekujte 13. septembra kada Venera bude pravila trigon sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju novca. Ostvarićete dobitke koji će uvećati saldo na vašem računu, a koji će doći zahvaljujući mudrim ulaganjima, a delimično i pod srećnim okolnostima.

 

To vas očekuje sredinom septembra kada venera bude pravila sekstil sa Jupiterom. U drugoj polovini meseca izbegavajte da se upuštate u rizike, jer ćete biti skloni nepromišljenim potezima. To će vam doneti opozicija Marsa i Venere sa Neptunom i opozicija Jupitera sa Uranom. Lako vam se može dogoditi da izgubite poveću svotu novca i nađete se u dugovima.

 

Nezaposleni Škorpioni će umati da istaknu svoje kvalitete i radne veštine. Dobiće posao u oblastima gde se traži iskustvo i gde su ranije pokazali dobre rezultate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3