ZAŠTO VARAJU? Ovan vara kad mu fali bliskosti, Rak zbog emocija, a razlog OVOG ZNAKA BOLI DO DNA DUŠE..

ZAŠTO VARAJU? Ovan vara kad mu fali bliskosti, Rak zbog emocija, a razlog OVOG ZNAKA BOLI DO DNA DUŠE..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

On vas voli najviše na svetu i znate da vas nikada ne bi povredio. Ali, recimo da je scenario drugačiji i da se nađete u sličnoj situaciji – evo, sa kakvom ženom bi se to desilo.

 

Svaka prevara je sa nekim razlogom, pa ako vas Devica prevari znači da joj nedostaje samopouzdanja i to će biti sa najsavršenijom ženskom osobom koju poznaje. Dok će se Jarac držati što duže može, a onda vam se osvetiti preko prve na koju naiđe.

 

Ovan

Ako vam je seksualni život postao manje-više rutina vrlo je verovatno da će vas prevariti. I, to sa onom kojoj je više do skidanja nego do emocija. Muškarci u ovom znaku su avanturisti i ne vole žene koje pre misle na sebe, nego na njih. U tom slučaju budite sigurni da već traži drugu.

 

Bik

Ovaj znak voli da se oseća sigurno, a ako mu partnerka to ne pruža momentalno će potražiti drugu. Njen izgled ili temperament neće biti toliko bitni, koliko to kako se on oseća pored nje – kao seks bog za kojim je luda.

 

Blizanci

On želi da isproba sve, pa ako vas vara Blizanac – to može biti sa bilo kojom ženskom osobom. On nema svoj tip, sviđaju mu se sve žene. Da, muškarci u ovom znaku su ženskaroši.

 

Rak

Ovaj znak će se teško odlučiti na prevaru, ali ako to učini naći će onu koja će mu biti rame za plakanje. Rak često ne vara fizički, već emotivno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3