Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas pomrčina Sunca te djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava. Mladi je Mjesec poznat po svojim moćima obnove i motivacije, a zbog djelovanja u znaku samopouzdanog Lava te će njegove moći još više će doći do izražaja.

 

Ipak, zbog pomrčine Sunca stvari će biti malo kompliciranije. Sunce osvjetljava ono što je očigledno i vlada našim egom i osobnošću, dok je Mjesec malo suptilniji. On upravlja našom intuicijom i najdubljim željama…

Ovan

Zastanite malo kad je u pitanju vaš plan o globalnoj dominaciji. U ponedjeljak, 21. kolovoza, vaša pažnja se preusmjerava od karijere prema svijetu ljubavi i kreativnosti. Mladi Mjesec djeluje u znaku Lava i vašoj petoj kući ljubavi, slave i umjetnosti. Osim toga, pomrčina Sunca okreće novo ljubavno poglavlje u vašem životu.

 

Taj naredni ciklus mogao bi potrajati od 6 mjeseci pa do godinu i pol, a budemo li iskreni, možda će vam trebati malo drame i uzbuđenja da biste ostali zainteresirani. Sve dok ne pretjerujete, to bi mogla biti dobra stvar. Potreban vam je partner koji će vas znati motivirati i stimulirati. Odmah na početku budite iskreni i jasni kad su u pitanju vaše želje i potrebe.

 

Bik

Ovog nas ponedjeljka, 21.kolovoza, očekuje djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava. Također, očekuje nas i pomrčina Sunca koja bi vam mogla donijeti jedno sasvim novo poglavlje u život. U kojem se području svog života ne osjećate ispunjeno? Što biste voljeli promijeniti? Nemojte prihvaćati nezadovoljavajuće odnose ili nesređena obiteljska pitanja.

 

Budite otvoreni i razmislite o promjenama koje biste voljeli vidjeti u svom životu, a potom poduzmite nešto po tom pitanju. S obzirom na to da bi utjecaj pomrčine mogao potrajati i do godinu dana, budite strpljivi i pričekajte dok ne pronađete svoje savršeno mjesto.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6