LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ovan

Ovnovima će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava. Imat ćete potrebu tražiti ili idealizirati odnos u kojem se nalazite zbog čega će doći i do većih odluka s partnerom kada je vaša veza u pitanju, poput zajedničkog života ili proširenja obitelji. Ovo je razdoblje koje unosi romantiku i u živote Ovnova koji su slobodni pa se tako “smiješi” jedna nova i veoma zanimljiva veza.

 

Bik

Kada je ljubav, naredni period bit će veoma povoljan i miran, kako kod onih koji su u vezi, tako i kod pripadnika ovog znaka koji su slobodni. Međutim, kasnije će doći do nekih nesuglasica i manjih problema, a sve zbog toga što će se osoba sa strane ili netko iz obitelji umiješati u sve to. Kao i sve, i za to ćete imati rješenje, ali potrebno je imati strpljenja i razumijevanja kako bi se sve opet vratilo u svoj stari kolosijek.

 

Blizanci

Ono što vas očekuje na početku narednog period su neka manja razočarenja, a sve zbog toga što imate želju za nekom promjenom, nekim događanjem, što se neće odmah dogoditi pa će vas malo rastužiti. No, nije vrijeme za očaj budući da će to vrlo brzo proći pa tako slobodne Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave i zadovoljstva, dok će kod onih zauzetih romantika preuzeti vodstvo.

 

Rak

Vrelo ljeto u tebi budi “vrele” želje i potpunu zabavu, zbog čega ćeš u većini slučajeva ove prave ljetne tome podrediti. Dok će kod pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavnu ulogu, kod onih slobodnih sve će biti u znaku provoda i savršenog flerta koji itekako laska. Imat ćete nevjerojatnu sposobnost privući koga god poželite, što će svaki dan samo dodatno uljepšati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3