Mlad Mesec u Lavu ima poruku za vas: Astrološki savet za novi početak..

Mlad Mesec u Lavu ima poruku za vas: Astrološki savet za novi početak..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Lav donosi novi ljubavni početak – evo kome!

 

Po drugi put mlad Mesec u Lavu (21. avgust 2017) u istom periodu vladavine? Ne dešava se to baš tako često…

 

Lav je sunce, sjaj, dominacija. Lav je hrabrost. Budite hrabri i suočite sa sa starim strahovima. Naučite da otvorite srce, pronađete hrabrost u sebi i raščistite s prošlim dogadjajima. Ovo posebno važi za fiksne znakove i one koji imaju podznak u fiksnim znacima: Lavove, Škorpije, Vodolije, Bikove.

 

Neka vas ogreje toplina Sunca i neka vaša duša – Mesec – bude topla, otvorena, ponosna na ono sto jeste, spremna na novo i na nove početke.

 

Budite u centru pažnje, ali podstaknite i druge da budu ponosni na sebe – ne samo bliske osobe, već sve oko vas. Pokažite ponosno svoje najbolje kvalitete ali podstaknite i druge da pokažu svoje.

 

Kada su u pitanju vodeni Rakovi i Ribe, njima je važno da nađu podsticaj na emotivnom planu, a zemljani Jarčevi i Device da se okrenu porodici i u njoj nađu podsticaj.

 

Vazdušni Vaga i Blizanci spremni su za nove, kreativne ideje, dok će za vatrene Ovnove i Strelčeve biti važno da prate svoje strasti i želje. Poruka za ovaj tranzit jeste da pohvalite i sebe i druge, da proslavite sebe i svoju individualnost ali i da cenite tuđu.

 

Kad je Lav aktuelan, često smo posebno sujetni i gordi, ali će nas konjukcija Meseca i Sunca umiriti i pokrenuti u nama skromnost – rezultat je čisto samopoštovanje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2