PUT DO NJEGOVOG SRCA: Ovna pusti DA TE ZAVODI, Škorpije PADAJU samo na MAŽENJE, a OVAJ znak kad jednom osvojite ZAUVEK će biti samo vaš..

PUT DO NJEGOVOG SRCA: Ovna pusti DA TE ZAVODI, Škorpije PADAJU samo na MAŽENJE, a OVAJ znak kad jednom osvojite ZAUVEK će biti samo vaš..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Sa Ovnovima ni slučajno ne valja otkriti sve karte. Oni su lovci i najviše od svega cene izazov, pa se potrudite da mu to i priuštite. Vole pametne žene, a ne vole kada ih primoravate da vam se obavežu. Što ih više presirate, to ćete ih brže oterati. Pravite se kul, i da niste zainteresovane za vezu sa njim, pa će uskoro trčati za vama.

 

BIK

Bikovima vlada Venera što znači da vole dobru klopu, lepotu i sve što će im nahraniti sva čula. Uz to, jako vole novac. Ako biste da ga zavedete, morate da budete tip-top u svakom trenutku dok ste u njegovoj blizini. Uz to, za Bikove zaista važi stara izreka da put do srca muškarca vodi preko stomaka.

 

BLIZANCI

Blizacnci su vrlo zeznuti za zavođenje, upravo zahvaljujući svojoj dvojnoj prirodi. Jednog trenutka bićete uverene da ste mu sve na svetu, a sledećeg će da pobegnu od vas. Zato počnite od prijateljskog odnosa pa mu se polako uvlačite pod kožu i ne dozvolite da pomisli da ste dosadne i predvidljive, jer on beži od rutine glavom bez obzira.

 

RAK

Kada se jednom zaljubite u Raka, verovatno ćete ga voleti do kraja života. Ali, trik je u tome da ga navedete da vam uzvrati osećanja. Bitno je samo da ga ne preplašite i da ni slučajno ne igrate igrice u odnosu sa njim, jer ćete ga tako najlakše oterati od sebe. Pokažite mu da ste dostojne njegovog poverenja i prirašćete mu za srce.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3