ŠTA PRVO PRIMETIŠ NA MUŠKARCU: Deo muškog tela koji te najviše PRIVLAČI otkriva KAKVA SI ŽENA..

ŠTA PRVO PRIMETIŠ NA MUŠKARCU: Deo muškog tela koji te najviše PRIVLAČI otkriva KAKVA SI ŽENA..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Oči, usne, ramena… Šta vi prvo uočite na osobi suprotnog pola? Svaka žena ima svoj tip muškarca, a onaj tip koji najčešće bira dosta govori o njoj samoj.

 

Ipak, postoje dame, koje partnera traže na osnovu onoga što prvo primete na njima. Svaka ima nešto specifično što joj je jako važno da muškarac poseduje, bilo da su to oči, usne, leđa, ramena ili grudi.

Otkrivamo kakva ste žena ako prvo primete ove delove tela:

 

Oči

Žene koje prvo primete oči kod muškarca menjaju raspoloženja. U stanju su da budu vesele, zatim tužne, pa opet vesele. U suštini su tople i brižne, ali i nepoverljive. Traže nekog ko će da ih pazi i mazi. Spremne su da učine sve za onog pravog. Kada ga pronađu, znaju da budu istinska podrška u svemu.

 

Usne

Prilično ste osetljivi, iako možda delujete hladno. Uživate u svim radostima života i ljuba za vas predstavlja važnu stavku. Tražite nekog ko će zajedno sa vama da uživa u svim mogućim zadovoljstvima. On mora biti topao i nežan, i potpuno privržen vama. Prilično ste posesivni, isključivi i ljubomorni, osim kada ste potpuno sigurni u svog partnera.

Nos

Vi ste snažna, energična i odlučna žena, koja kroz život hoda hrabro. Imate toliko energije da pokrenete sve oko sebe. Potreban vam je ravnopravan partner koji će vas poštovati i kojeg vi možete da poštujete. Radije birate da budete sami, nego sa muškarcem koji ne može da vam parira.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3