Uskoro pomrčina Sunca i mlad Mjesec – Ono što je suđeno će naći pravi put do vas!

Uskoro pomrčina Sunca i mlad Mjesec – Ono što je suđeno će naći pravi put do vas!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Na 28. stupnju Lava odigrava se pomrčina Sunca, a ujedno je na snazi i mlad Mjesec.

 

Ova potpuna pomrčina Sunca bit će vidljiva stanovnicima Amerike, dok je kod nas ona samo djelomična pa je golim okom vjerojatno nećemo niti primijetiti, no energetski svakako hoćemo.

 

Često nam mlad Mjesec donosi nove prilike, situacije i mogućnosti, te uvodi neke nove ljude u naš život. No, kako se sada ujedno odigrava i pomrčina Sunca, ovo sve može ponekad biti malo zamagljeno, odnosno sve te nove stvari odmah ne uočavamo.

 

Nalik je to situaciji kada zatvorimo jedna vrata i ne vidimo odmah da je otvoreni neki drugi prolaz pa mislimo da tapkamo u mraku.

Tim više što je jako puno planeta krenulo retrogradno pa nam sve te nove mogućnosti neće odmah biti jasne i većina će se odigravati “iza kulisa”. No, one su sada svakako tu i vrlo su značajne, a njihove prve manifestacije možete  očekivati vrlo skoro, kada Saturn krene naprijed od 28. kolovoza.

 

Sunce i Mjesec ovog puta rade egzaktan trigon s Uranom iz Ovna, koji je posljednji put retrogradan u znaku Ovna. To je zaista dašak novog vjetra ili povratak starog, koji vas je pogodio kada se Uran kretao izravno.

Moguće je da vam se u život vrati osoba s kojom ste imali kratku, ali vjerujem burnu aferu, te bude odlučna za nešto puno ozbiljnije, jer je na snazi trigon sa Saturnom i Lilithom iz Strijelca.

 

Ovdje se radi o nekoj privlačnoj starijoj osobi, možda iz drugog grada ili države, naspram mlade osobe pune unutarnje životne energije. Ako ćete obnoviti vezu s tim nekim, moguće je da će ona sada otići u sasvim novom smjeru, čak uz mogućnost ostvarivanja nove obitelji, dobivanja djece ili proširenja već postojeće obitelji, jer Lav predstavlja djecu i sve ono što nas sada čini sretnim i punim života.

 

Kako je i Venera još uvijek u Raku, svakako je sada naglasak na obitelji, no imajte na umu da još uvijek radi opoziciju sa Plutonom, stoga pripazite da svoje želje ne ostvarujete manipulacijama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2