Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

“A onda promijenite nešto. Shvatiš da ne možeš biti onaj čovjek od jučer, a ne znaš koji ćeš biti sutra. Naposljetku, uvidiš da je vrijeme da misliš na sebe, jer si negdje, davno, zaboravio na to … “(Meša Selimović)

 

Pred nama je pomrčina Sunca, momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata, koja će mnogima ukazati na drugačije smjernice i putokaze koji će ih odvesti do krajnjeg cilja.

 

Pomrčina je u znaku Lava, u znaku koji prije svega naglasak stavlja na “Ja”, na osobnost, na ego, na satisfakciju i osobno zadovoljenje. Pitamo se – Tko sam stvarno? Zadovoljan sam sa sobom i dosadašnjim postignućima? Jesam li baš sve od sebe dao ili sam u međuvremenu sebe sputavao ne bi li odustao?

 

I prije nego što sebi postavimo sljedeće logično pitanje, vezano za način kako da dođemo do onoga što smo sebi postavili kao cilj, vratimo se jedan korak unatrag, ispoštujmo retrogradnog Merkura i razmislimo o svojim prethodnim postupcima i uloženom trudu.

 

Možda baš nešto što nam predstavlja “kost u grlu”, neostvarenu želju ili intuitivnu sliku nečega gdje sebe u potpunosti pronalazimo, možda baš to predstavlja našu svrhu i put koji trebamo slijediti kako bismo ostvarili sve ono čemu oduvijek težimo.

 

Pomrčina Sunca je u jakom fiksnom i vatrenom znaku, njena primarna poruka jest pronalaženje snage, motivacije i samoinicijative. Ovo pomračenje prije svega donosi promjene na osobnoj razini, utječe na našu svijest, mijenja dosadašnji koncept i poimanje nekih stvari koje smo do sada radili po inerciji. Razbija rutinu i zahtjeva poduzimanje određenih koraka, ali prvenstveno odluka koje će imati vrlo važan utjecaj u vremenu koje slijedi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3