DNEVNI HOROSKOP za 23. avgust: Ovnu uskoro stiže uspeh i novac, u Strelcu neko budi nove emocije, a zaljubljena Devica uživa u pažnji..

DNEVNI HOROSKOP za 23. avgust: Ovnu uskoro stiže uspeh i novac, u Strelcu neko budi nove emocije, a zaljubljena Devica uživa u pažnji..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Sreda je, a s njom, Sunce ulazi u Devicu, nakon energije Lava. Nakon perioda gde je dominirala emocija stiže period prizemljenja, organizacije, pedantnosti, logike, vrednoće, analize, istrajnosti, strpljivosti. S time usko je vezana i samokritičnost, sumnjičavost, uski pogledi na stvari.

 

Merkur vlada ovim znakom, a Devica zemljani znak, energija je koja donosi sposobnost snalaženja u svakoj situaciji uz moć uspostavljanja reda i discipline uz pomoć Sunca.

 

Ugodan dan svima.

 

ovan

POSAO
Neko prema vama ima dobre namere. Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimizam.

 

LJUBAV
Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

 

bik
POSAO
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i zato izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje.

 

LJUBAV
Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važnih detalja. Bolje je da razjasnite nesporazume.

 

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6