Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Da, razgovor je ključan u vezama, ali neki imaju problem da kažu šta vole.

Zato je dobro znati šta svakog muškarca i ženu uzbuđuje u zavisnosti od horoskopskog znaka.

 

 

OVAN – Voli osvajanje i potčinjavanje

Ovog kralja se*sa i strasti uzbuđuje već sama pomisao na to. U duši je lovac pa ga uzbuđuje kada se partnerka poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresovana, dok je on već sav van sebe od želje. Dozirajte mu svoje telo, ne dajte sve odmah i posle toga neće ni obraćati pažnju na to dali ste sami ili na ulici – pašće mu mrak na oči.

 

Žena Ovan je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto. Mora da osetiti vašu snagu i u psihičkom i u fizičkom smislu, ali ne voli grubost. Uzbudiće je vaša strastvenost, pa dozvolite sebi da glasniej uzdahnete. To je najviše uzbuđuje.

 

 

BIK – Pada na romantiku i udobnost

Pripremite sto za dvoje, upalite sveće i pozovite muškarca Bika na večeru. Uzbudiće ga sama atmosfera, miris ukusne hrane, plamen sveća i, naravno vi. Budite ženstveni i mazni, nahranite svog gladnog ljubavnika dobrom večerom, a onda svojom ženstvenošću i senzualnošću. Kao pokošen pada na mirise, a njegovo čulo mirisa dovoljno je oštro da između vašeg parfema oseti i miris vaše kože. Uzbuđuje ga sve meko i udobno, pa krevet na kojem vodite ljubav treba da bude udoban.

 

Da biste uzbudili boginju ljubavi, ženu Bik, budite strpljiv ljubavnik. Mazite je dugo. Što joj duže golicate maštu misterioznim pogledom, više će vas želeti. Čaša crnog vina zagrejaće joj vrelu krv, a intiman, nežan i topao zagrljaj uz romantičnu muziku u njoj će sve više buditi vatru. Zavođenje i romantika uzbuđuju je više od samog seksa. S njom nikad ne štedite na cveću i sitnim poklonima, a možete joj pokloniti provokativan donji veš. Hrabro će ga obući samo za vas.

 

 

BLIZANCI – Telefonom do ljubavi

Muškarcu Blizancu probudite radoznalost. Nemojte mu otvoreno reći kakav donji veš nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudiće ga već i sama pomisao da će morati to da otkrije sam. Najviše ga uzbuđuje se*s preko žice. Nazovite ga telefonom i pričajte o svojim željama. Budite otvoreni. Na kraju će baciti slušalicu i dojuriti do vas. Možda nećete stići ni do spavaće sobe.

 

Koketnu ženu Blizanca izuzetno uzbuđuje zavođenje, ali ne bilo kakvo. Pre nego uopšte počnete sa dodirima, morate da je intelektualno uzbudite. Ona voli igru reči i mala nadmudrivanja, a kada se radi o erotskim pričicama tu je majstor od zanata. I još nešto: uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi se*s s nogu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4