Saturn kreće prema naprijed od 25.08., savjeti za SVAKI ZNAK – Recite NE strahovima i krenite u nove pobjede!

Saturn kreće prema naprijed od 25.08., savjeti za SVAKI ZNAK – Recite NE strahovima i krenite u nove pobjede!

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Nema tog planeta u astrologiji koji ima tako lošu reputaciju kao Saturn. Često možete čuti rečenice tipa – ovaj Saturn koji je sad u mom znaku, uništava me, ništa mi ne polazi za rukom, loše sam raspoložena, nikad se prije nisam tako osjećao…

 

Da, to Saturn radi, ali ne zato da bi nas kaznio ili nam otežao život, već da bi nas probudio i potaknuo na promjenu onoga što nam je teretno i ograničavajuće.

Saturn može biti vrlo nemilosrdan i vrlo uporan u svojoj nemilosrdnosti. On je ipak najveći učitelj Zodijaka i više od bilo kojeg drugog planeta zadužen je za osobni rast i razvoj. On ne posustaje i ne odustaje dok ne savladamo lekciju. Ignoriramo li signale koji nam poručuju da nešto nije dobro za nas, gurnut će nas još dublje u blato ne bismo li napokon shvatili, otvorili oči, suočili se s realnošću, a to ponekad može i boljeti.

 

S njegovim utjecajem nerijetko prekidamo neke odnose, mijenjamo posao, učimo se preuzimati neke odgovornije uloge, rastemo i sazrijevamo.

On ne preže pred ostvarenjem svoje misije, moramo učiti, ako treba i na najteži mogući način. Stoga njegove lekcije zlata vrijede jer nas ništa ne može nagovoriti da restrukturiramo svoj život, napustimo ono što nas uništava, izgradimo nešto novo i bolje za sebe, kao što to može njegov utjecaj.

 

Od početka travnja pa sve do 25. kolovoza kretat će se retrogradno u znaku Strijelca. U tom razdoblju bilo je bitno vratiti se unatrag, procijeniti vlastite mogućnosti, izgraditi čvršće temelje za ostvarenje planova, ali i naučiti koliko su važni odgovornost, samostalnost i neovisnost.

 

Pod njegovim retrogradnim kretanjem bilo je poželjno shvatiti da nam nije druga strana kriva što smo nesretni u ljubavi, ne može nam život biti kriv što smo usamljeni ili nezaposleni ili nezadovoljni poslom kojeg obavljamo. Mi smo ti koji u svakom trenutku imamo mogućnost izbora, i ono što se događa u našem životu, tu je jer smo mi tome dali dopuštenje.

 

On budi naše strahove da bismo mogli upoznati hrabrost.

S njim težimo sigurnosti, a vrlo često hodamo skliskim terenom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4