POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vladavina Djevice je počela, evo kako će to utjecati na našu sudbinu!

 

OVAN (21.03. – 20.04.)

Posao

Period počinje konjunkcijom Marsa sa Sjevernim čvorom i to odmah posle pomračenja Sunca, što nagovještava da vas očekuju velike, suštinske promjene, kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplicirane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplicirati retrogradnost Merkura do 6. rujna pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa suradnicima. U isto vrijeme, Venera u četvrtom polju do 26. kolovoza ukazuje da ćete na početku perioda više biti zaokupljeni osobnim i obiteljskim pitanjima ili podjelom imovine.

 

Poslije 6. rujna, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Djevice, moguće su promjene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplicirane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbjegavajte dugoročne dogovore.

 

 

Ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih događanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. kolovoza i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu s partnerom smiruje i počinje period u kome se emocije i veza dovode u ravnotežu.

 

Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su riješili okončati vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače “ulete” u novu ljubavnu shemu. Potražite osobu sličnih afiniteta, s istim sitemom vrijednosti i slobodno se prepustite ljetnim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Sjevernog čvora 15. rujna označit će neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti mijenjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

 

 

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na prehranu.

 

 

BIK (21.04. – 21.05.)

Posao

Do 26. kolovoza, Venera je u Raku, u kvadratu s Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizira. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, s mogućnošću promjene tijekom drugog tjedna rujna. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil s Jupiterom pa možete očekivati olakšanje na poslu, pozitivne promjene, bolju suradnju s poslovnim partnerima i usaglašavanje oko ranijih problema.

 

Od kraja kolovoza možete očekivati poboljšanje materijalne i financijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rješavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila s Jupiterom, od 2. kolovoza, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalazi u osmom polju, moguć je priliv novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbjegavajte uzimanje kredita.

 

 

Ljubav

Period počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Sjevernim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promjenom koja će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Sjevernom čvoru. Cijeli period između ova dva aspekta protiče u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zanimljivi dani oko 26. kolovoza, kada Venera mijenja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa s partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promjenom bit će najizraženija do 5. rujna.

 

Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebaju prihvatiti ovaj period kao vrijeme provjere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaše okruženje i budi nove snove.

 

 

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutrašnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crijevo.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6