MUŠKO SRCE NEUHVATLJIVO: Ovako se muškarac ZALJUBLJUJE U ŽENU..

MUŠKO SRCE NEUHVATLJIVO: Ovako se muškarac ZALJUBLJUJE U ŽENU..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Muškarci su neshvatljivi kada je ljubav u pitanju, bar tako kaže većina žena. Evo kako da razumete muško srce.

Za muškarce važi nepisano pravilo da se teško zaljubljuju, a kada se to i desi, mnogi oko njih se pitaju kako i zašto, pogotovo zainteresovane žene. Napokon ćete dobiti odgovor na ova pitanja.

Oduvek je bilo aktuelno pitanje kako se muškarac zaljubljuje u ženu. Različiti su odgovori, a najčešći su da je u pitanju pravi trenutak, ili da je pronašao određene kvalitete za kojima traga, ili da je u pitanju samo hemija..

Mnogi stručnjaci se bave istraživanjem ove teme, a ovaj put otkrivaju žašto se muškarac zaljubljuje baš u tu određenu ženu, a ne neku drugu.

 

 

Mora da ga osvoji “ukupan paket”

– Pod “celim paketom” se podrazumeva njena ličnost, njen mozak, telo, miris, njena nepoznata, tajanstvena privlačnost. Njegov mozak mora da registruje da ne može da živi bez nje, da ona mora da bude deo njegove budućnosti – kaže Luan Brizendin, neuropsihijatar i autor knjige “Muški mozak”.

 

 

Oseća da može da je usreći

– Ono što muškarac i žena žele je isto, žele da osete povezanost, privlačnost i strast. Muškarac traži ženu s osmehom. Povezuje se sa ženom kada oseti da uspeva da je učini srećnom. Žena treba manje da se fokusira na to da usrećuje muškarca, a više na to kako on nju da usreći – objašnjava Džon Grej, autor serije knjiga “Mars – Venera”.

 

 

Sve je deo putovanja

– Većina ljudi zaljubljivanje tumači kao slučaj srećnih okolnosti, ali u duhovnom smislu to nije okolnost, već ulazna tačka za večna ljubavna putovanja – izjavio je Dipak Čopra, autor knjige “Duhovna rešenja: Odgovori na najveće životne izazove”.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3