MUŠKO SRCE NEUHVATLJIVO: Ovako se muškarac ZALJUBLJUJE U ŽENU..

MUŠKO SRCE NEUHVATLJIVO: Ovako se muškarac ZALJUBLJUJE U ŽENU..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Zbog toga kako se oseća pored nje

– Muškarac se zaljubljuje kada se uz ženu oseća kao superheroj, kada se oseća prihvaćenim, cenjenim i shvaćenim. Kada utvrdi da može da vas usreći biće vaš. I tome dodajte da ste mu jako privlačni – kaže Bobi Palmer, instruktor za veze i direktor organizacije “Date Like a Grownup”.

 

 

Kada je ona otvorena za ljubav

– Muškarac se zaljubljuje kada mu šaljete signale da zaista tražite i da ste spremni za trajnu ljubav. Znakovi koje emitujete su svuda i manifestuju se kao dozvola da budete ranjivi i da pokažete ko ste stvarno. Možete da pokažete da li ste sigurni u sebe i znate li šta želite od života. Drugi ključni element koji pokazuje da ste spremni za ljubav je da iskazujete veliko poštovanje, za sebe i njega. Muškarci žele da znaju da vi mislite da su vredni ljubavi. Takođe, treba da vide da znate da zaslužujete ljubav. Muškarac će se zaljubiti u nekoga ko je otvoren, društven i spreman da bude voljen – objašnjava psiholog dr Šenon Kolakovski.

 

 

Kompletna je osoba

– Odgovor ne zvuči seksi, ali muškarac se zaljubljuje kada njegova osećanja dođu do kritične tačke. Provodi vreme sa njom i uviđa da je ljubazna, puna ljubavi, privržena, verna, zabavna, seksi i pozitivnog duha u kvalitetima koje imaju određenu težinu. Jednog dana pomisli: “Opa, ja volim ovu ženu!”. Možda neće znati zašto, ali su je njegovo srce i mozak videli na dublji način – opisuje Grent Lengston za “e-Harmony”.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3