NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Mnogi znakovi Zodijaka će ove nedelje pronaći sreću u ljubavi, a proverite da li ste vi jedan od njih!

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove nedelje zauzeti Ovnovi ulaze u pozitivniju fazu, veza će biti stabilna, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, moguće je da će se broj novih poznanstava prilično povećati, a moguće su nove ljubavne veze.

 

BIK (21.4.- 21.5)

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka još uvek mogu nekoga upoznati.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu biti posvećeniji svojoj ljubavnoj vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati i biće više međusobnog razumevanja. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Za Rakove će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnosa partenom je stabilan.

Slobodni Rakovi neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3