PLAMEN STARE LJUBAVI! Evo kako da ponovo ZAGRIJEŠ NJEGOVO SRCE

PLAMEN STARE LJUBAVI! Evo kako da ponovo ZAGRIJEŠ NJEGOVO SRCE

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ako ste raskinuli to nije kraj: Iako udaljavanje može biti znak da se zabrinete, ono i ne znači da je vašoj vezi kraj. Saznajte kojih devet koraka vam može pomoći u rešavanju ovog problema.

 

Da li ste se udaljili jedno od drugog? Iako udaljavanje može biti znak da se zabrinete, ono i ne znači da je vašoj vezi kraj. Problem, kao i svaki drugi, treba rešavati korak po korak i po određenim pravilima. Pa, da vidimo kojih 9 pravila vam mogu pomoći da se ponovo zbližite sa partnerom.

Poštujte razlike

Kada je stres na vrhuncu, vaš partner može da žudi za emocionalnim i fizičkim prostorom. On može upravljati svojim problemaima intenzivnijim posvećivanjem radovima vezanim za neke projekte ili povlačenjem u svet tehnologije ili sporta. Vaš način upravljanja stesnim situacijama, s druge strane, može biti potreba da više vremena provodite zajedno. Njegov način nije nužno bolji ili gori od vašeg – jednostavno je drugačiji. Iako je idealno da uspostavite ravnotežu između razdvojenosti i zajedništva koja oboma odgovara, svi imamo različite potrebe za prostorom i bliskošću u različito vreme. Veza i brak zahtevaju duboko poštovanje različitosti.

 

Ne shvatajte to lično

Možda ste u vezi sa muškarcem koji ne oseća potrebu da do detalja opisuje svaku žurku na kojoj ste bili ili da detaljiše o simptomima njegovog stomačnog gripa. Ako ne shvatate lično potrebu vašeg partnera za privatnošću i vremenom provedenom u društvu drugih, bićete u stanju da neprimetno izgradite još veću povezanost između vas dvoje, umesto da to ljutito ili nervozno zahtevate.

Želja za poterom

Kada ste uznemireni zbog toga što partner nije uz vas, možete osetiti potrebu da ga proganjate, što samo pogoršava problem. Ako proganjate partnera koji po prirodi voli svoju slobodu, samo će se još više udaljiti od vas. Smatrajte to zakonom fizike – kada ste jedno ili drugo pod stresom, ne navaljujte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3