Savjeti tijekom vladavine Djevice: Veliko čišćenje iznutra i izvana- Vrijeme je za sreću..

Savjeti tijekom vladavine Djevice: Veliko čišćenje iznutra i izvana- Vrijeme je za sreću..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Poslije energije gorućeg Lava došlo je vrijeme da se okrenemo prema detaljima u našim životima.

 

Došlo je vrijeme da se dobro organiziramo, jer Sunce je ušlo u zemljani znak, vrijednu i pedantnu Djevicu. Ova slagalica potrajat će sve do 22. rujna.

 

Pod utjecajem energije vrijedne i pedantne Djevice, davat ćemo sada prednost logici u odnosu na emocije. Također, njena nam energija daje volju da organiziramo život do detalja kroz pedantnost i preciznost u radu, te pouzdanost u odnosu sa drugima.

 

Njena suština je da analizira i bude praktična pa mnogima u ovom periodu um tako vrti njihove misli.

 

Djevica je marljiva i praktična, te sklona logici i preciznosti u detaljima. Nosi energiju suzdržanosti, trezvenosti i kontroliranja emocija. Sve čini bez nametanja, uz puno uslužnosti i skromnosti.

 

Međutim, ukoliko prevagnu negativni aspekti u njihovom natalu, tada su ove osobe sklone kritičnosti, sitničavosti, mrzovolji i sebičnosti, kao i skeptičnosti, zajedljivosti i hipohondriji.

 

Djevica je promjenjiv znak, kojim vlada planet Merkur, a šesta kuća horoskopa njena je prirodna kuća. Kada osoba ima podznak u Djevici, tada je i njen vladajući planet Merkur.

 

Osobnost Djevice najbolje se slaže s onima rođenima u znaku Bika i Jarca, ali i s Rakovima i Škorpionima, dok se s Ribama zna nadopunjavati.