DNEVNI HOROSKOP za 28. avgust: Raka očekuju romantični trenuci, zanosne i nodoljive Škorpije plene pažnju, Strelac korača prema cilju..

DNEVNI HOROSKOP za 28. avgust: Raka očekuju romantični trenuci, zanosne i nodoljive Škorpije plene pažnju, Strelac korača prema cilju..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Dragi prijatelji,
Ulazimo u poslednju avgustovsku nedelju, leto je na izdisaju, vreme je da zaboravimo odmore, more, opuštanje i da se bacamo u nove radne pobede, da napravimo nešto što će nam obeležiti naredni period…

 

Danas odličan dan za novi početak, kako poslovni, tako i emotivni ili čak lični. Što se posla i ljubavi tiče, sve je jasno, odličan dan za započinjanje novih poslovnih projekata, pregovore i dogovore, ljubav još jasnija, dajte do znanje voljenim osobama koliko ih volite, ako ste zaljubljeni recite to u lice toj osobi… Odlično je i za nove lične početke, pa drage dame mogu da urade nešto novo na sebi, promene frizuru, krenu sa vežbama, obnove garderobu, okrenu novi list u životu.

 

Danas ćete biti raspoloženi za priču, dozvolite drugima da čuju samo lepe stvari od vas, ulepšajte nekome drugom dan.
Uživajte u novoj nedelji, budite inspirisani i dajte sve od sebe da ostvarite svoje ciljeve!

 

 

ovan

POSAO
Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke.

 

LJUBAV
Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto jer vreme je na vašoj strani.

 

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

 

bik
POSAO
Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju.

 

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6