KAKO ZAVESTI MUŠKARCA: Večiti šarmeri Ovan i Škorpija vole DIREKTNE žene, a sa OVIM osećajnim znakom morate biti JAKO PAŽLJIVI

KAKO ZAVESTI MUŠKARCA: Večiti šarmeri Ovan i Škorpija vole DIREKTNE žene, a sa OVIM osećajnim znakom morate biti JAKO PAŽLJIVI

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Rak

Preporučujemo da budete veoma iskreni, pažljivi i dobronamerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavođenja glasi: osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na različite načine. Znači, od vas se očekuju topli pogledi, umilne reči, nežni dodiri i zaljubljeni osmesi. Zatim, različiti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju vašu iskrenu pažnju i nameru da izmamite njihov osmeh ili da ulepšate njihovo raspoloženje.

Sledeće važno pravilo glasi: Rak ne pokreće inicijativu ili to nikada ne čini na direktan način. Od vas se očekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oči i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti igru ljubavnog zavođenja. Oni vam prećutno daju do znanja da u sebi poseduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od vas očekuju ulogu velikog “ljubavnog osvajača”.

 

 

Lav

Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naučite glasi: Lav se udvara vama na direktan način i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavođenju, a naročito ponos zbog osvajanja vaše pažnje i vaše ljubavi. Važno je da u vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na vašim usnama nalazi osmeh zadovoljstva.

 

 

Devica

Od vas se očekuje vrlo razumno ili promišljeno ponašanje, što znači da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, istrajno i strpljivo. Naravno, vaš spoljašnji izgled nije od presudnog značaja već vaša unutrašnja ili duhovna lepota. Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Devica podrazumeva intelektualnu superiornost, razumnost i veoma izraženu inteligenciju i osećaj za praktično. Zatim, važno je da se nalazite na istim “talasnim dužinama”, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” načinu ili stilu života.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4