KAKO ZAVESTI MUŠKARCA: Večiti šarmeri Ovan i Škorpija vole DIREKTNE žene, a sa OVIM osećajnim znakom morate biti JAKO PAŽLJIVI

KAKO ZAVESTI MUŠKARCA: Večiti šarmeri Ovan i Škorpija vole DIREKTNE žene, a sa OVIM osećajnim znakom morate biti JAKO PAŽLJIVI

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Vaga

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, važno je da delujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo, šarmantno, atraktivno i iskreno. Međutim, nikako nemojte zaboraviti da Vaga oko sebe ima veliki broj potencijalnih udavarača i da vam zbog toga njen početni signali ili zeleno svetlo ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledeću fazu. Uostalom, Vage su specifične i zbog toga što vrlo aktivno i rado uživaju u različitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavođenju kao i u brojnim zabavama.

Pri tome morate voditi računa o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da Vaga na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uživa u “ljubavnim igrama” i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i naročito da je opčini svojim udvaračkim manirima!

 

 

Škorpija

edno od osnovnih pravila ili zapovesti glasi: Škorpija se uvek udvara vama, a ne vi njoj. Znači, u bilo kojoj fazi ljubavne igre vi ste ta “zgodna” meta ili žrtva, a Škorpija je uvek osvajač ili pobednik. U tom smislu, zaista ništa ne možete promeniti ništa, već možete da upotrebite svoju pamet i da se ponašate dovoljno snalažljivo. Naravno, muškarac i žena Škorpija koriste drugačiji stil, ali princip je potpuno isti.

 

 

Strelac

Prilikom prvog susreta i na prvi pogled – veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnost. Ukoliko je vaš pristup originalan i pri tom delujete duhovito i inventivno, onda je to pun pogodak! Strelci obožavaju različite vidove zabave i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, ne budite naivni i ne zaboraviti da na kraju oni donose završnu reč, a naročito u slučaju kada je u pitanju muškarac Strelac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4