DNEVNI HOROSKOP za 29. avgust: Vodoliji je neko ukrao srce, Lavu stiže novac, Vagu čeka velika radost u ljubavi..

DNEVNI HOROSKOP za 29. avgust: Vodoliji je neko ukrao srce, Lavu stiže novac, Vagu čeka velika radost u ljubavi..

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Miran dan pred nama, a ako budete uspevali da izbegavate zamke koje budu pred Vama, sve su šanse da vam dan i završi mirno I lepo. Mesec je taj koji će povremeno da ispituje vašu pažnju i samokontrolu.

 

Retrogradnost Merkura uticaće na konflikte i neslaganja na raznim poljima, ali vi i dalje ostajte po strani smireni i razumni. Svega par dana trajaće ova situacija a onda na scenu stupa Regulus, a s njim kreće potreba za hranjenjem ega.

 

Želimo van lep miran dan.

 

ovan

POSAO
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

 

LJUBAV
Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

bik
POSAO
Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6