Neće moći VIŠE da živi BEZ TEBE… Evo kako da mu zavrtiš pamet i OBORIŠ GA S NOGU

Neće moći VIŠE da živi BEZ TEBE… Evo kako da mu zavrtiš pamet i OBORIŠ GA S NOGU

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Na ovo muškarci odlepe kad primete na vama: Muškarci obožavaju pažnju, negu, saosećajnost a to je nešto što je ženama prirodno i urođeno.

 

Muškarci imaju prilično jednostavne zahteve kada je u pitanju život, pa isto tako i žene. Dok dame znaju dobro da zakomplikuju osnovne životne potrebe, muškarci se drže onog načela da ni oko čega mnogo ne filozofiraju.

Žene su konstantno pokušavale da “provale” šta je to što muškarci traže od njih, ali nikada nisu ni predpostavile da je tako jednostavno.

 

 

Predstavljamo vam osam kvaliteta koje svaka devojka ima, a muškarce to najviše i privlači:

 

 

1. Bezgranična pažnja

Bez obzira da li ste “majka Tereza” ili nezavisna žena koja se ne predaje lako, ima nešto duboko u svakoj ženi što je tera da bude osećajna i pažljiva prema drugima.

Stavljajući voljenu osobu ispred svojih potreba ne znači da ste se predale i da ne marite za sebe, već zanči samo da postoji neko u vašem životu dovoljno vredan vaše ljubavi i pažnje.

Ako vam je zaista stalo do partnera osećaćete sreću i zadovoljstvo. Žene su prirodno saosećajne, pa kada muškarci vide kako ste ljubazne oni dodatno cene vašu nesebičnost i želju da pomognete.

 

 

2. Razumevanje bez prevelikih očekivanja

Muškarci nisu dobri u pokazivanju vlastitih osećanja, ali su zato žene tu da uvek znaju šta muškarci osećaju. Kada su muškarci najosetljiviji, žene su uvek tu da ih podrže u njihovim ciljevima i odlukama i prihvate ih bez obzira na sve.

To ne znači da će lepše polovine uvek imati razumevanja za njihovu ljubav prema sportu, ali kada je zaista bitno žene su tu da podrže svoje muškarce u svim životnim odlukama, a njima je to izuzetno bitno.

 

 

3. Pušta muškarca da bude džentlmen, ali istupa kada zna da je njen red

Žene obožavaju kada su muškarci džentlmeni, ali zato većina njih neće odstupiti kada je reč o nekim poslovima bez obzira što to nije baš ženski posao. One žele da je njihov muškarac prava “muškarčina”, da ih štiti i bude moralna podrška, ali i muškarcima je bitno da ispune ta očekivanja.

Takođe, žene znaju kada je vreme da prestanu da budu “dame” i “povuku” kada moraju, kao nap. kada idu na letovanje i brdo kofera i torba je oko njih, žene će često poneti svoje kofere bez obzira na to što njihov muškarac ide sa njima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3