DNEVNI HOROSKOP za 30. avgust: Lav samouveren i uspešan, Ovna očekuju interesantni susreti, Rak u novoj ljubavnoj igri..

DNEVNI HOROSKOP za 30. avgust: Lav samouveren i uspešan, Ovna očekuju interesantni susreti, Rak u novoj ljubavnoj igri..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Sreda je pred nama, još jedan u nizu dan koji ne preti turbulencijama.Dan kojim vladaju aspekti koje pravi Mesec prolazeći kroz znak Strelca a koji u vama iznova i iznova postavljaju mnogo pitanja, kako o osećanjima, tako i o planovima za budućnost i željama koje se u vama već neko vreme razvijaju.

 

Sve je to zapravo dobro, jer vredi ponekad malo prikočiti u životu, osvrnuti se, analizirati prethodno, izvući pouku. Najbolje mesto za takve misli i analize vam je daleko od gužve i ljudi uopšte. Za najbolje rezultate otisnite se u prirodu , najbolje kraj vode, i sjedinite s njenom energijom.

 

Ugodan dan.

 

 

ovan

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

 

LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

 

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

 

 

bik
POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

 

LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6