PROKLINJAĆE DAN KADA JE ODLUČIO DA ODE: 5 strategija zbog kojih će BIVŠI ZAŽALITI što vas je IZGUBIO..

PROKLINJAĆE DAN KADA JE ODLUČIO DA ODE: 5 strategija zbog kojih će BIVŠI ZAŽALITI što vas je IZGUBIO..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Kada se konačno desi prvi susret sa bivšim dragim nakon raskida zapamtite da uvek morate igrati na kartu zrelosti, smirenosti, pristojnosti. Svojom lepotom, stavom, pojavom treba da naterate gospodina da zažali što je dozvolio sebi da vas napusti.

 

Pitanje koje sad sebi postavljate je “A, kako da u tome uspem?”. Drage naše, znamo koliko je teško glumiti ovu smirenu verziju sebe, naročito ukoliko se raskid desio skoro i vi i dalje ne možete da se pomirite sa time da je gotovo.

 

Zato bilo da imate novog muškarca u svom životu ili se i dalje borite sa suzama svako veče pre spavanja, postoji mnogo načina da ostavite dobar utisak kada naletite na onog koji vam je slomio srce. Mi vam otkrivamo 5 strategija:

 

Smehom kroz bol.

Vrlo je važno da u trenucima kada neočekivano naletite na bivšeg udahnete duboko i setite se koliko ste dobrih stvari počeli da radite otkako vas dvoje niste više zajedno: druženje sa prijateljima, treniranje, čitanje lepe knjige, pohađanje nekih časova stranih jezika… Sigurno je da postoji nešto u vašem životu što vam može izmamiti osmeh na lice, vrlo je važno da u ovom trenutku pokažete osmeh i ne mislite na ono što se desilo među vama.

Možda se osećate povređeno, ali nikako nemojte da dozvolite da on to vidi. Učinite to zbog svih onih razloga koje ste činili za sebe otkako niste zajedno, on će na vaš osmeh ostati bez teksta.

 

 

Govorite, ali telom.

Trudite se da mislite na to kako vi želite da vas on vidi, opustite se,i kroz osmeh kažete “Hej, kako si?” budite smireni i slušajte njegove reči između redova, jer će 100% pomenuti kako izgledate drugačije, srećnije, vedrije…

Nikada ne pričajte o vašim planovima za popodne ili veče, jer ćete zvučati očajno i željni pažnje. Umesto toga, uputite tajanstveni osmeh. To će ga toliko zaitrigirati, znaće da ste nastavili dalje i da vam je sigurno bolje nego njemu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2