Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

30. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Saturn je 26. kolovoza, na 21. stupnju Strijelca, pošao direktnim putem i ušao u posljednju dekadu tog znaka, u kojem će se nalaziti sve do 21. prosinca 2017. godine, kada će ga napustiti i prijeći u svoj domicilni znak, Jarca.

 

Generacije koje u natalu imaju Neptuna u Strijelcu, one rođene između 1970. i 1983. godine, već su prošle svoje buđenje, pogotovo one do 1979. godine.

Neptun u Strijelcu je dobroćudan i uvijek traži neki dublji smisao, traži ono nešto nevidljivo i vjeruje u onostrane sile, ali isto tako i u nepostojanje religije, jer cijeli univerzum je religija sama po sebi.

 

Prolaskom Saturna preko Neptuna za mnoge je ovo bilo buđenje, da prestanemo sanjariti i da ipak neka naša vjerovanja materijaliziramo, odnosno da ih primijenimo u stvarnom životu.

Naša su uvjerenja bila na testu i neka su jednostavno morala otpasti, jer su se pokazala kao neefikasna u realnosti.

 

Za neke je to značilo pucanje ružičastog balona. Sve u svemu, nije bilo lako, no opet mnoge održive stvari su se sada materijalizirale i pokazale da zaista djeluju.

Čišćenje nam je svakako trebalo. Generacije rođene od 1980. do 1983. godine sada mogu odahnuti, jer se pomiču s mrtve točke, koja je nastala zbog Saturnovog vraćanja unazad.

 

Ove generacije sada još jednom imaju priliku riješiti i naučiti lekcije sve do kraja godine, ako već nisu u prvoj polovici ove godine. Vrijeme je da se sada mnoge stvari završe pa tako one koje nam više ne služe svrsi trebamo otpustiti, jer time odrastamo i rješavamo se tereta.

 

Saturn predstavlja karmu i sve ono što moramo “odraditi” i naučiti u ovom životu, a dok je u Strijelcu govori o svim našim moralnim vrijednostima, odnosu prema religiji i našem gledanju na drugačije, različite kulture i strance, kao i o sudskim poslovima i pravdi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3