PREPOZNAJ LJUBAV: Ovakve poruke muškarci šalju SAMO kad su ZALJUBLJENI…

PREPOZNAJ LJUBAV: Ovakve poruke muškarci šalju SAMO kad su ZALJUBLJENI…

30. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ovakve poruke muškarci šalju samo kad su zaljubljeni: Možda mislite da znate šta je ljubav, ali posle nekoliko godina, kada zaista pronađete ljubav, shvatite da je bila reč samo o požudi.

 

Ljudi koji su zajedno duže vreme naviknu se na rutinu, a ta rutina postane sinonim za ljubav.

Sa druge strane, kad je ljubav prava, postane mnogo jasnije šta je zapravo požuda. Nju, u pravilu, jednako osećaju oba partnera.

Ipak, ako držite oči otvorene i pomno posmatrate njegove SMS poruke, iz njih možete iščitati neke znakove koji vam mogu pokazati kako je reč o ljubavi.

 

 

1. “Ponosim se tobom.”

Ponos je produkt ljubavi. Ako nas nešto u životu čini ponosnima, to je zato što to volimo. Ponos znači da smo zadovoljni nekim uspehom. Ako je vaš partner ponosan na neki vaš uspeh, znači da ga smatra svojim uspehom. To, zapravo, znači da mu je jako stalo do vas.

 

 

2. “Ovo bi naš sastanak moglo učiniti zabavnim.”

Ako muškarac unapred razmišlja o tome šta želi raditi s vama tokom sastanka, verovatno mu nije cilj samo što brže ući u vaše gaćice. Ako unapred planira šta ćete raditi zajedno, verovatno planira duže vreme biti s vama.

 

 

3. Spontana “volim te/nedostaješ mi” poruka

Spontane, neobavezne poruke u kojima vam vaš odabranik izjavljuje ljubav ili vam kaže da mu nedostajete su prava stvar. Ovakve poruke znače da vaš odabranik misli na vas čitav dan, bez obzira na to gde je i šta radi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3