DNEVNI HOROSKOP za 2. septembar: Blizanci se zabavljaju u dobrom društvu, Škorpija želi zabranjeno voće, Jarac provodi romantične trenutke…

DNEVNI HOROSKOP za 2. septembar: Blizanci se zabavljaju u dobrom društvu, Škorpija želi zabranjeno voće, Jarac provodi romantične trenutke…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vikend nam je stigao, Mars će da nam bude iznad glava, boriće se u trigonu sa Uranom, pa očekujte danas sve, samo ne dosadan dan.
Ne bi trebalo da bude ikakvih problematičnih situacija, ali i ako vidite da će ih biti, bolje da se klonite, kako situacija tako i neprijatnih razgovora i ubeđivanja oko bilo čega. Vikend je, ne dozvolite da vam ga niko i ništa pokvari. Danas definitivno nije dan za poslovanje, za putovanja (gužve naročito na granicama), a ne bi trebalo da se pojavite na mestima gde ima previše ljudi, moguće je da ovaj trigon probudi neke spavače sa opasnim idejama.

 

Provedite dan u krugu najbližih, sa voljenom osobom ili prijateljima, iskoristite energiju samo za dobar provod, za šetnje, sportske aktivnosti.

 

Uživajte u vikendu.

 

ovan

POSAO
Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline i zato kategorično odbijate komentare ili savet koji vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost.

 

LJUBAV
Potisnite svoju sujetu i bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo bolje.

 

ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate svoju zdravstvenu preventivu.

 

 

bik
POSAO
Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Odgovori koje očekujete stižu sa velikim zakašnjenjem i to se odražava na vaše raspoloženje.

 

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Nepotrebno pobuđujete nečiju sumnju zbog svoje nisigurnosti ili nerazumevanja.

 

ZDRAVLJE
Prijaće vam iskreni razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5