Najpoželjniji Znaci Zodijaka- LOME SRCA! Tri VATRENA znaka koji imaju NEDOLJIVU MOĆ PRIVLAČNOSTI

Najpoželjniji Znaci Zodijaka- LOME SRCA! Tri VATRENA znaka koji imaju NEDOLJIVU MOĆ PRIVLAČNOSTI

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kod njih sve pršti od strasti i zato nije ni čudo što su najpoželjniji znaci Zodijaka – i za prolaznu avanturu i za ozbiljnu vezu.

 

 

Škorpija

Škorpija je definitivno najse*sepilniji znak u horoskopu. Ukoliko ste ikad bili u vezi sa Škorpijom, znate da imaju neodoljivu moć privlačnosti. Kao da imaju neku „magiju” pomoću koje flertuju i šarmiraju druge. Već u sledećem trenutku potpuno su vas osvojili.

 

Ukoliko bi vas ljudi pitali, šta je to što vaš partner u znaku Škorpije ima, ne biste umeli da im objasnite. Misterija kojom su okruženi je zagonetka za sve. Ukoliko želite da Škorpiju odvedete u krevet, obavezno obucite nešto crno, ta boja ih privlači.

 

 

Lav

Lav je drugi po redu najse*sipilniji horoskopski znak. Nemojte to nikako reći jednom Lavu, jer može da se uznemiri što je drugi. Lavovi su principijelni, toplog srca i optimisti. Oni poznaju sve cool ljude u gradu i umeju da se provedu nikad bolje. Njihova toplina i harizma kojom odišu ne ostavlja vas indiferentnim. Lav će učiniti sve da biste se osećali veoma posebnim. A za većinu ljudi, pažnja koju dobijaju je veoma seksi stvar.

 

Takođe, oni sve rade bolje od drugih. Problem u vezi sa Lavom je mala stvar poznata kao ”visok nivo održavanja”. Nadamo se da je vaš partner Lav šarmantan i ljubazan, a ne despotski nastrojen tip. Lavovi imaju najlepši osmeh, i za mnoge je to dovoljno da ih privuče sebi. Ukoliko želite da pridobijtete Lava, laskajte im i poklanjajte im pažnju. Oni padaju na ljude koji su upečatljivi i vole da nose mnogo nakita.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2