Astro predviđa- ŠTA VAS ČEKA OVOG MESECA? Veze postaju stabilnije, slobodni horoskopski znaci će pronaći svoju SRODNU DUŠU…

Astro predviđa- ŠTA VAS ČEKA OVOG MESECA? Veze postaju stabilnije, slobodni horoskopski znaci će pronaći svoju SRODNU DUŠU…

3. rujna 2017. Off By Admin 1

Ovog meseca očekujte: Popriličan trend novih projekata na poslu, mnoge promene koje će zahtevati prilagođavanje. U ljubavi dolazi do mirnijeg stanja, veze će ući u svoje tokove i sve će biti stabilnije, ali i dosadnije. Ukoliko ste slobodni, ovog meseca, a uz malo truda, možete pronaći svoju srodnu dušu.

 

 

Astro sugestija meseca: Pokušajte da se ne nervirate ukoliko sam početak meseca ne krene onoliko dobro koliko ste to možda očekivali ili planirali. Svakako će se ubrzo potom situacija razviti na pravi način. Učinite sve da lišite sebe nervoze. Ovaj mesec, osim za realizaciju postojećih projekata, dobar je za strateško planiranje svega onoga što bi u poslovnom smislu moglo da donese profit kasnije, a tu se misli i na sledeću godinu, pa se prepustite planovima. Povedite računa da ne potrošite preko-mere, jer sam kraj meseca možda može da dovede do blagog finansijskog kolapsa.

 

 

Ovan

Nikada ne posustajete, pa nećete ni ovaj put kada je posao u pitanju, iako ćete shvatiti da se na poslu dešavaju neke stvari sa kojima se ne slažete. Emotivni patner biće kreator lepih dešavanja u vezi, koja će biti vezana za veće društvo. Ako ste slobodni, možete pronaći pravu ljubav. Pripazite se od povreda.

 

 

Bik

U poslu stanje neće biti loše, ali i pored toga, vama stalno po nešto neće biti po volji, zbog čega možete probuditi gnev kolega koji će vas izbegavati. Emotivni partner će vam biti jako privržen, pa postoji bojazan da vas to optereti. Slobodni mogu upoznati osobu za ozbiljan odnos. Moguć bol u vratu i leđima.

 

 

Blizanci

Vaša sujeta će povremeno dolaziti do izražaja, jer se možete naći na meti kritika većeg broja kolega, a zbog nekog poteza koji ćete nesvesno učiniti. U emotivnim vezama će sve biti sjajno, samo minimalne svađe povremeno mogu kvariti utisak. Ako ste slobodni, neko će silno želeti da vas zavede. Nesanica.

 

 

Rak

Iskustvo koje imate u poslu, će vas preporučiti za neku novu poziciju. Premišljanje na tu temu vam neće doneti ništa, pa se hitro odlučite. U emotivnoj vezi će sve „prštati“ od emocija, a partneri će poželeti da sprovedu neki korak više. Ako ste slobodni, neko će se jako zaljubiti u vas. Moguće oscilacije u pritisku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3