DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

RAK

Današnja astralna energija pruža vam mogućnost da mudrije odreagujete po pitanju svoje intimne veze. Možda bi bilo mudro da odvojite vreme i dobro sagledate sve činjenice i želje.

 

Ali, bez obzira na sve mogućnosti, ideju da se osvetite odmah odbacite. Ustvari, humor i smeh su bolji način da se izborite sa tim.

 

 

LAV

Danas možda nećete biti u stanju da ispoljite sav svoj super-cool stav, zbog trenutne astralne energije. Neko kome ste veoma privlačni nateraće vas na smeh, ali to će više biti histeričan smeh, koji nikako ne želite.
Možda biste trebali da pribegnete dostojanstenoj mirnoći i mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. U najmanju ruku neka primeti da ste ljudsko biće, ostalo ostavite za sutra!

DEVICA

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh.

 

Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4