DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

3. Septembra 2017. Off By Admin 1

VAGA

Trenutna astralna energija donosi šansu da ispitate svoja osećanja u vezi neke veze ili određene osobe. Ukoliko idete na sastanak večeras, onda slobodno očekujte da se povede razgovor o duhovnom ili čak o metafizici, što će vam pomoći da razumete bolje te pricipe.

 

Postoji nešto u vezi vaše obostrane energije koja može staviti u prvi plan avanturističke ideje. Deluje da ste zaista skladan par! Uživajte.

 

 

ŠKORPIJA

Postoji veliki ljubavni potencijal u vazduhu danas, sa trenutnom planetarnom energijom. Na kraju, neki određeni sastanak možda neće započeti vrtoglavom privlašnošću, već više kao prijateljstvo.

 

Mogli biste uvideti kako se lako opustite u društvu onog drugog, pričate i šalite bez bojazni kakav ćete utisak ostaviti. Ponekad je to bolji način da se neka veza razvije u nešto dublje.

 

 

STRELAC

Današnaj astralna energija kombinuje mistično i magično u vašem životu. Ukoliko idete na važan prvi sastanak, onda možda uvidite kako vam se osećanja razvijaju jako brzo i duboko. Možda ste se vas dvoje sreli u neki prošlim životima i bili na nekom nivou razumevanja. Sada ste se sreli ponovo!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4