HOROSKOP PREVARENIH ŽENA! Škorpija zauvek ODLAZI, ali ne zaboravlja, Vodolija NE ŽELI imati NIŠTA sa osobom KOJA IH JE RAZORAČARALA

HOROSKOP PREVARENIH ŽENA! Škorpija zauvek ODLAZI, ali ne zaboravlja, Vodolija NE ŽELI imati NIŠTA sa osobom KOJA IH JE RAZORAČARALA

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Eh, prijatelju, žene su ti čudna stvorenja. One kad te vole, neće te prevariti. Kad te mrze neće ti se javiti. Kad oproste neće zaboraviti, a kad zaborave onda za njih ne postojiš, veruj mi.

 

Ako ga ne ubije na licu mesta kada sazna da je prevarena, Škorpija zauvek odlazi, ali ne pre nego što uzme sve što joj pripada. Povređena Vodolija ne želi da ima ništa s osobom koja ju je razočarala, pa je izbacuje iz života, naglavačke i s nogom u dupe. Ribe započinju raskid postepenim hlađenjem odnosa, a Bikovi svim silama pokušavaju da spasu vezu. Pročitajte šta još kaže horoskop za prevarene žene.

 

Ovan

Ovnovi teško podnose prevaru, jer misle da samo oni imaju prava da budu “nestašni”. Kada otkriju da im partner nije bio veran, galamiće, svađaće se, praviti scene, i podići silnu frku, ali će ova burna reakcija biti kratkog daha. Možda će se i pomiriti sa njim, ali će mu verovatno u nekom momentu vratiti milo za drago.

 

Ukoliko prevara postane uzrok raskida, ostavljena pripadnica ovog znaka neće dugo tugovati, već će popuniti vreme izlascima sa prijateljima, flertovanjem i bavljenjem mnogim novim aktivnostima u kojima pre nije uživala. Nije od onih koji se nada pomirenju, jer kad jednom “pukne tikva” nije spremna da se vraća na staro.

 

Manje zbog povređenih osećanja, a malo više zato što joj cela ta priča postaje smrtno dosadna i kao gubljenje energije. U svojoj glavi ona već precrtava bivšeg partnera i sad je spremna za nove doživljaje.

 

 

Bik

Racionalna žena – Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promene. Ona je sklona da prebacuje krivicu na sebe i nalazi opravdanja za partnerovu neveru najčešće u svojim postupcima.

 

Ona na sebe preuzima grižu savesti zbog toga što se dogodilo, pa će, kada prođe period šoka, pokušavati što više da ugađa partneru i da mu bude privlačnija, umesto da sagledava stvari onakve kakve zaista jesu. Međutim, ona na taj načina samo nagrađuje njegovu neveru i daje mu vetar u leđa da negde u budućnosti ponovi grešku. Ako i dođe do raskida, trebaće joj mnogo vremena da se oporavi.

 

Strah od promena i gubitak samopouzdanja i vere u ljude u početku će je kočiti da krene dalje, ali s vremenom će postati svesna da je s raskidom dobila mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustila. U međuvremenu će se tešiti hranom i pićem i druženjem sa prijateljima. S bivšim partnerom neće ostati prijatelj jer će imati osećaj da na njega više ne može da se osloni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6