KAKO DA ŠPIJUNIRAŠ DEČKA NA FACEBOOKU: Evo šta vam govori NJEGOV profil..

KAKO DA ŠPIJUNIRAŠ DEČKA NA FACEBOOKU: Evo šta vam govori NJEGOV profil..

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Ako slika vredi hiljadu reči, koliko vredi jedan album?

Albumi sa fotografijama mogu vam dati uvid u njegov društveni život, odnos sa porodicom, interesovanja i još mnogo toga. Ukoliko među fotografijama dominiraju iskrivljene face sa najrazličitijim ženskim primercima, možda je vaš novi frajer/simpatija jedan od onih koji ne mari za kvalitet, već za kvantitet. Daleko su privlačniji momci čiji albumi su ispunjeni fotkama sa putovanja, skijanja ili muzičkih dešavanja, jer time pokazuje da ume da bude zabavan, da uživa u društvu, ali da ne reklamira svoje nezrelo ponašanje.

Obratite pažnju i na količinu slika – previše fotki povlači izvesnu dozu narcizma, dok premalo može da znači da ne koristi Facebook previše ili da ne želi da sve znaju o njemu. U zavisnosti šta očekujete, iskoristite fotografije kako bi stvorili neki bližu predstavu o tome kuda vaša veza može da vodi, ali ne pravite rezove samo zbog fotografija.

 

 

Šta govori njegova lista prijatelja?

Ne kaže se džabe da je sredina zlatna. Neki frajeri imaju par hiljada prijatelja, od toga dve trećine čini ženska populacija, a među njima ima i onih koje izgledaju poput propalih Playboy zečica. Hiljade prijatelja mogu da imaju osobe čiji je posao u vezi sa medijima, ali šta ćemo sa onih million žena?

Zaključak je – ako frajer ima previše prijatelja, može se desiti da pati od kompleksa “voli me”, što i nije odraz zrelosti. Sa druge strane, ukoliko ima tek nekolicinu prijatelja, veoma je moguće da vaš frajer iz snova nije preterano društven, ne voli socijalne kontakte, što po proceni psihologa ima direktne veze sa ličnom higijenom. Verovali ili ne, broj prijatelja vam može reći daleko više od samih fotografija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3