Numerološka prognoza za septembar 2017. godine: Očekujte velike ŽIVOTNE PREKRETNICE I NOVE LJUBAVNE POČETKE…

Numerološka prognoza za septembar 2017. godine: Očekujte velike ŽIVOTNE PREKRETNICE I NOVE LJUBAVNE POČETKE…

3. rujna 2017. Off By Admin 1

Septembar 2017. godine je mesec u kome je važno prihvatati mudre savete. Dozvolite da vam drugi pomognu, ali i vi zatražite pomoć ukoliko vam je potrebna. I vi pružite svoju pomoć drugima, ali samo ako je zatraže. Počnite mesec sa željom da krenete novim smerom.

 

Na poslovnom planu, ovaj mesec ukazuje na potrebu za posmatranjem sopstvene ličnosti i potragu za odgovorima koji su u nama samima. Obavezno razmotrite ono šta ste dobro uradili, a šta nije donelo pozitivne rezultate, te tada napravite bolji biznis plan ili drugačiju koncepciju dosadašnjeg poslovanja. Tako ćete moći da donesete odluke koje mogu biti presudne za dalje i uspešnije poslovanje.

 

U emotivnim odnosima, u ovom periodu, nećete biti zadovoljni sa nekakvim površnim vezama i nedostatkom pravih emocija. Prekinite svaki odnos koji vas ne zadovoljava ili ispunjava, ma kako vam to bilo teško. Nekada je i samoća kvalitetnija od neadekvatne veze ili straha od samoće.

 

Septembar donosi malu tenziju kada su u pitanju organi za varenje, te zbog promena vremena može doći do iritiranja sluzokože organa za varenje. Izbegavajte agresivne dijete.

 

Vaš bioritam u septembru:

 

Bioritam = dan + mesec rođenja

 

Na primer, neko je rođen: 23. 12.

 

2 + 3 + 1 + 2 = 8

 

 

BIORITAM 1

 

Ovo bi za vas mogao biti dugačak mesec, naročito kada su u pitanju finansije. U načelu, dvojka, broj u kome ste u septembru, daje događaje na koje se ne može uticati. Zato prihvatite sve kako trenutno jeste.

 

 

BIORITAM 2

 

Budite obazrivi i vodite računa da ne uradite ništa što bi vas moglo dodatno uznemiriti i doneti nezadovoljstvo. Sada ste emotivno preosetljivi i zato neka vas vodi intuicija.

 

 

BIORITAM 3

 

U ovom mesecu mogli biste rešiti neka goruća poslovna pitanja, kao i finansijska, ili obnavljanja nekih hitnih kućnih potreba – renoviranje, nameštaj. U svakom slučaju, nastojte da se ne trošite energetski previše.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3