POMUTI MU PAMET, ZAROBI MU SRCE: Uradi OVO i neće moći zamisliti dan bez tebe…

POMUTI MU PAMET, ZAROBI MU SRCE: Uradi OVO i neće moći zamisliti dan bez tebe…

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Bez obzira na to da li ste vas dvoje u šemi, vezi ili ne, Ovih nekoliko preporuka pomoćiće da naučiš kako da nedostaješ dečku..

 

Frajeri su komplikovane životinje. Stalno traže pažnju i ljubava ali vole i da budu “u stalnom lovu” na žene koje ih pale.

Ponekad je jako teško naći pravu ravnotežu da bi odnos funkcionisao. Jedan od načina kako možeš da podgreješ celu priču i njega dodatno da zagreješ, je da učiniš sve samo da mu što više nedostaješ.

 

Ako pravilno odigrate i dodate ovome svoju ličnu finesu, odlepiće za tobom!

Donosimo ti nekoliko top saveta kako da postane lud za tobom..

 

 

Ako ste u vezi

Ako ste u vezi i osećate da je vaša iskra počela da se gasi, nemojte odmah očajavati. S vremenom se to dogodi većini parova ako ne rade na svom odnosu. Dajte svom partneru priliku da se malo potrudi za vas. Evo kako to možete napraviti.

 

 

Počni da gasiš mobilni i ne skači odmah da se javiš čim te pozove

Ako ti dečko pošalje sms ili chat, nemoj odmah odgovoriti, ako nije ništa hitno. Daj mu malo vremena, da se tripuje i pita šta se događa. To će ga za početak izludeti. Ne zaboravi da poenta ovoga nije da ga oteraš, pa mu se u dogledno vreme javi i objasni kako si bila zauzeta.

Ako mu odgovoriš tek nakon nekoliko sati, stavićeš mu do znanja da možeš da živiš i da se provodiš i bez njega. Ovo je veoma delotvorno, pa se potrudi da ovo izvedeš.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3