Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

3. rujna 2017. Off By Admin 1

Osobine horoskopskih znakova određuju mnogo toga, pa čak i kakav vam partner odgovara. Evo malog astro vodiča ako još niste pronašli srodnu dušu.

 

 

Ovan

Žene Ovnovi su robovi strasti
Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah „prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju udvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli, morate pokazati da imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

 

 

Bik

Žena Bik teži za sigurnošću
Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz sveće i prigušenu muziku.

 

 

Blizanci

Žene Blizanci vole akciju
Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati o detaljima o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3