Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Rak

Žena Rak voli romantiku
Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećanja su im vrlo važna, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će se jednako ugodno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nežne reči.

 

 

 

Lav

Žena Lav ne podnosi prosečnost
I Lav i Lavica u vezama traže puno ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, ali morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost, a ako želite da je impresionirate, svakako je izvedite u vrlo lep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mestu ili je odvedite negde gde još nije bila.

 

 

Djevica

Device su u ljubavi promišljene
Poznate perfekcioniste, žene Device u partneru traže ostvarenje svih svojih želja. Pedantnost, urednost, poslovne ambicije, praktičnost, ali i humor. One će razmišljati o ozbiljnom vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate njene standarde i shvate da vaš zajednički život može dobro da funkcioniše. Najviše će ceniti sitne gestove u kojima ćete pokazati da razmišljate o njenim osećanjima i potrebama.

 

VOLE SAMOĆU

Vaga

Vage traže pažnju
Šarmantne i otvorene, Vage su muškarcima jedne od najprivlačnijih partnerki. Imaju urođenu sposobnost osvajanja, ali uprkos tome pomno će birati ljubavne partnere. Sposobne su i dugo vremena da provedu same, jer ne podnose polovične ljubavi. U ljubavnom odnosu će vagati daje li im partner jednako kao i one njemu, a postaće vrlo zajedljive i ironične ako pomisle da neko iskorišćava njihovu ljubav. Poklanjaju veliku pažnju detaljima. Ceniće originalnost, ali i luksuz.

 

 

Škorpija

Škorpije ne vole nametanje u ljubavi
Škorpije su jedan od najkomplikovanijih znakova Zodijaka. Inteligentne, strastvene, posesivne i ponekad osvetoljubive. Vrlo su strastvene, pa vole i mrze do ekstrema. U vezi će se ili potpuno predati i dati celu sebe ili će biti nezainteresovana. Ali to isto očekuje i od svog partnera. Ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica, a romantično iskustvo s njom jedno je od nezaboravnijih koje ćete doživeti. Ako se raziđete, ne očekujte prijateljstvo.

 

 

Strijelac

Žene Strelci se u ljubavi daju „do kraja”
Dinamične i aktivne, pripadnice ovog znaka pravi su izazov muškarcima koji ih žele osvojiti. Pri odabiru partnera, važan im je fizički izgled, zbog čega deluju pomalo površno. Pripadnice ovog znaka najlakše je osvojiti ljubavnim igricama. Ipak, nemojte preterivati kako ona ne bi pomislila da je prestala da vam bude zanimljiva, jer će zbog ranjenog ega vrlo brzo potražiti drugu zanimaciju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3