Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

Šta Krije Žensko Srce: Žena Ovan je rob strasti, Jarac krije nežno srce, a žena rođena u OVOM znaku se u ljubavi daje „do kraja” ..

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Žena Jarac krije nežno srce
Odlikuje ih izvanredna sposobnost procene ljudi, a od partnera će tražiti osobine koje dopunjuju njene. Najlakše ih je zadiviti svojim postignućima, kao i pametnim zaključcima. Vole postupna udvaranja te ne uleću iz jedne veze u drugu. Za njih je ljubav vrlo važna stvar koju ne shvataju olako, pa im ponekad treba dugo da se otvore i pokažu sve što znaju i mogu novom partneru.

 

 

Vodolija

Vodolija traži partnera na intelektualnom nivou
Zanimaju je kultura, putovanja, društveni problemi, pa i nauka. Ohladiće se od vas automatski posmatrate li druge žene dok ste s njom i zbijate li neslane šale. Ona je vrlo kulturna i načitana žena, pa svoje vreme ne želi da gubi s nekim ko nije približno na njenom nivou. Klonite se kontroverznih tema sve dok je ne upoznate malo bolje, da ne biste već u startu upropastili svoje šanse.

 

 

Ribe

Ribe najviše cene prijateljstvo
Žena Riba traži intenzivnu i emocionalno ispunjenu vezu. Želite li da impresionirate ovu ženu, potrebno je da aludirate na njenu emotivnu stranu. Dobar poklon su i knjige poezije. Osvojićete je ljubavnim filmovima, a nakon toga odličnom večerom uz sveće. Budući da je vrlo saosećajna, žena Riba biće odličan prijatelj i ljubavnik. Ali njoj treba podrška, pa joj se neće svideti ako ste vi prema njoj hladni.

 

 

zena.blic.rs

Stranice: 1 2 3