HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Horoskopski znaci po karakteru i sadržaju povezani su s tarot kartama i njihovim značenjem. Tarot se sastoji od 56 karata, tzv. Male arkane, i 22 karte, Velike arkane.

 

 

Ovan

Ovan je car
Car je četvrta karta Velike arkane tarota i pokazuje odlučnog vladara koji zna šta želi. Ovan je pionir, inicijator, avanturista. Novi početak, autoritet i očinstvo uvek se povezuju s ovim znakom. U tarotu car je na prestolu koji svetli u bojama Marsa, koji vlada ovim znakom. Ova karta uvek se povezuje s novim početkom, entuzijazmom, verom u sebe, snagom i samostalnošću.

 

 

  Bik

Bik je papa
Papa je u Velikim arkanama peta karta, i povezan je sa Bikom. To je pametan mudri savetnik koji ne žuri, uvek daje podršku, stabilan je. U sebi ujedinjuje duhovno i svetovno te svojom mudrošću pomaže da se planovi s neba ostvare i na zemlji. Venera, koja je planeta vladar Bika, označava nekog ko je blag, fin, možda spor, ali pun vrlina.

 

 

Blizanci

Blizanci su ljubavnici
Ljubavnici su šesta karta tarota. Pokazuju odličnu saradnju, dobar kontakt i šarm. Ova priča uvek je povezana s ljudskim odnosima, komunikacijom, zbližavanjem. Ljubavnici žude jedan za drugim i međusobno se privlače. Ova karta simbol je dvojne prirode Blizanaca, koji uvek traže nekog s kim može da podele svoje ideje i informacije.

Rak

Rak predstavlja kočiju
Kola su sedma karta Velike arkane i simbol su pobede, ali mogućih putovanja. Krećući se, pokrećemo i proces samoposmatranja, meditacije i samospoznaje, a to dovodi i do vidljivih promena. On ne srlja, on promišlja, ali je u svakom trenu spreman na promenu. Mesec, vladar Raka, brzo menja svoj položaj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3