HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Lav je snaga
Snaga, jedanaesta karta Velike arkane, vezuje se sa Lavom. Simbolizuje strast, nadilaženje strahova, kreativnost i jake želje. Treba biti spreman prihvatiti sve ono što čovek nađe u sebi jer se tada s većom energijom ide u nova područja. Na karti je i Sunce, planeta koja vlada Lavom.

 

 

Devica

Devica je pustinjak
Pustinjak predstavlja mudrost, razboritost, povlačenje i razmišljanje. Suzdržanost kao ključ kojim se dolazi do saznanja, obzir i opreznost mudri su vodiči uspehu. Razboritost Device, kojom vlada Merkur, prvo sve prostudira pa tek onda ide u akciju. Predstavlja način na koji deluje stari mudrac.

 

 

Vaga

Vaga predstavlja pravdu
Pravda je osma karta Velike arkane tarota. Nosi u sebi sklad, ravnotežu i osećaj za pravednost. Kao i kod Vage, pokazuje zlatnu sredinu, diplomatičnost. Ničega nema ni previše, ni premalo. Vaga je povezana sa ženom koja drži mač u rukama. Mir koji nosi Venera, vladar Vage, priča istu priču kao i karta.

 

 

Škorpija

Škorpija je smrt
Smrt je u Velikoj arkani baksuzna 13. karta. Označava temeljnu promenu nakon koje sledi sve novo. Kostur koji dominira ovom kartom deluje zastrašujuće, ali on tera na razrešenje situacije. Promena koja je neizbežna i temeljna doneće sigurno uslov za nešto novo. Pluton koji vlada Škorpijom transformiše sve u potpunosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3