Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

 

Posao: Retrogradni Merkur u konjunkciji sa vašim vladarem Marsom ukazuje na opasnost koja vam preti u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Neko vam podmeće nogu i o vama šire tračeve, a mogući su i sukobi sa kolegama. Stoga proveravajte svaku informaciju i ne nasedajte na provokacije. S druge strane, dobar aspekt Merkura i Marsa sa Saturnom, donosi dobre vesti i neočekivano rešenje problema.

 

Ljubav: Jupiter u sedmom polju jeste dobar znak za partnerske odnose, ali zbog sekstila sa Venerom, ljubavna dešavanja su i dalje u znaku napetosti i povišenih tenzija. Slobodni pripadnici znaka moraće da izaberu između dve vrlo slične osobe, pa je dvoumljenje neminovno.

 

Zdravlje: Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju posebnu terapiju.

 

 

BIK

 

Posao: Vladar znaka, Venera je u znaku Lava, zajedno sa Marsom i Merkurom, ukazuje na tenzije na poslu. Trenutno ste na prekretnici i moraćete da donesete neku važnu odluku koja će imati presudan uticaj na vašu dalju karijeru. Vreme je da jasno definišete šta tačno želite i na koji način to možete da sprovedete, ali i da se prilagodite trenutnim okolnostima. Venera u povoljnom aspektu sa Jupiterom, donosi pozitivne promene.

 

Ljubav: Mars, vladar polja partnerstva, u konjunkciji sa Merkurom znak je konfuzije i nerazumevanja. Ova situacija više opisuje partnera nego vas, jer na vaše ponašanje više utiče Venera čije kretanje upozorava da uporno sledite partnera iako nema harmonije u vezi.

 

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6