Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

Horoskop za Poslednju nedelju vladavine retrogradnog Merkura: Mnogi znakovi moraju biti na OPREZU, slede iskušenja…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

 

Posao: Jupiter u vašem prvom polju dobija na snazi zahvaljujući pozitivnom aspektu sa Venerom iz jedanestog polja, te su planovi i ideje usklađeni na praktičnom nivou. Sve što je dugo vremena stagniralo sada je u prilici da se preokrene u vašu korist. Nema razloga za preveliku brigu, stvari počinju da se odvijaju u skladu sa vašim željama.

 

Ljubav: Mars kao vladar sedmog polja, na poslednjim stepenima Lava u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom znak je opšte konfuzije koja se tokom ove nedelje dešava na samo na ljubavnom planu nego i u komunikaciji sa prijateljima i rodbinom. Potrudite se da ne komplikujete situaciju i ne tražite “dlaku u jajetu”. Izbegavajte rasprave zbog svake sitnice.

 

Zdravlje: Merkur u dvanestom upozorava na moguće povrede i padove, stoga oprezno.

 

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Mars, vaš vladar u vašem desetom polju, u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom, ukazuje na konfuziju na poslu. Bilo koja promena koja bi došla u narednom periodu ne može biti povoljna jer je lišena ozbiljne procene i mogućnosti trajanja. Odložite sve važne odluke koje bi mogle da utiču na vašu karijeru i sačekajte bolje aspekte.

 

Ljubav: Planeta partnerstva, Venera u desetom polju, nije dovoljno usmerena na stabilizaciju veza koje su tek počele, ali je vrlo fokusirana na “harmonizaciju” dužih veza. Stoga iskoristite ovaj period za ozbiljan razgovor sa partnerom i planiranje zajedničke budućnosti. Slobodni bi mogli da sretnu srodnu dušu preko posla.

 

Zdravlje: Raspoloženje je promenljivo, ali zdravlje dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6